… yes, read it again … BEST IN THE WORLD !

Cookbook for Ronny Emborg 2013
Gourmand Best in the World Chef’s Cookbook 2014

We sincerely congratulate Mr Ronny Emborg !
Far from being Chef’s we nevertheless dare to say – it’s well deserved ! If it wasn’t for Ronny Emborg and our coöperation we; photographer Signe Birck, text editor Rasmus Kramer Schou, printer Narayana Press and we at Bonnelycke mdd would never have had the chance at all … thank you for that !

By the way – the Danish magazine Gastro wrote about the book in the March 2014 issue, funny enough in Danish: “Ekstrem! Intet mindre end ekstrem, sådan må Ronny Emborgs første kogebog beskrives. Et kostbart selvfinansieret projekt med opskrifter, de færreste nok evner at følge, men på samme tid er den suverænt flotte bog et sjældent og interessant kig ind i et køkkenunivers, danske bogudgivelser stort set aldrig giver os.”
“Er mad kunst? Det evige spørgsmål, og det evige svar er og bliver nej. Men så er der bøger som Ronny Emborgs, der alligevel får en til at komme i tvivl.”

We promised to let you know in the case this would happen – now you know: The Wizard is #1 !

Click the image above to browse the complete The Wizard’s Cookbook … and please go buy the book.

For more book information please visit http://www.ronnyemborg.dk/the-book

@ Bonnelycke mdd