Client: Nordlux A/S
Location: Aalborg, Denmark
Completed: 2015

How to transform a warehouse into being a showroom for the Design For The People Collection by Nordlux, and showing off shop concepts, and being easy transformable into a photo studio, and, and, and …

Well, you might argue that we didn’t even design it, since we basically just took the well-known tracks and trolleys already used in warehouses and worked from there. We added black alu frames in 2 layers, planned a colour and texture scheme – filled it in, designed a couple of furnitures, decorated a huge wall with our favourite wallpaper from Zilmers, and switched on the light … voilà, from warehouse to showroom … and yep, we designed a couple of the lamps as well …

Product information: www.nordlux.com
Wallpaper: www.zilmers.com

© Bonnelycke mdd – All Rights Reserved